Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat 2017

FACEBOOK Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat

RESERVA D’ENTRADES GRATUÏTES

Mail: festivalmicroteatrecornella@gmail.com

Wassap: 680.32.02.46

Pàgna web del Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat

 

NOTA DE L’ORGANITZACIÓ: Per incidències d’agenda,la primera quinzena del mes d’agost es comunicarà la programació oficial del segon festival de microteatre. Tanmateix ens posarem en contacte amb les companyies escollides. A les nostres xarxes (facebook i twitter) anirem avançant les novetats d’aquesta segona edició. Disculpeu les molèsties i visca el microteatre!!!

 

 

BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ DE PROPOSTES PER PARTICIPAR AL

FESTIVAL DE MICROTEATRE DE CORNELLA DE LLOBREGAT

Objecte

Obrir la convocatòria per a la presentació de propostes de creacions artístiques per a la segona edició del Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat.
El Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat vol promoure el teatre mitjançant una mostra de creacions artístiques, de diferents disciplines, que s’expressin en un període curt de temps i amb un nombre limitat d’actors o actrius. Té una periodicitat bianual i pretén ser un espai de gaudi artístic a la nostra ciutat i de referència al Baix Llobregat.

Característiques de les propostes

• Temàtica lliure, que respecti els drets humans i no sigui ofensiu.
• La peça ha de ser representada entre un i quatre actors/actrius i amb una durada de 15-25 minuts.
• Les propostes presentades faran servir el mínim d’atrezzo, que serà aportat per les companyies participants i amb requeriments tècnics mínims o nuls. En ser seleccionades, les companyies rebran tota la documentació relativa als recursos tècnics de què disposa l’Auditori de Sant Ildefons.
• Els textos estaran escrits en lletra Arial 12 i interliniat de 1,5 i s’hauran d’enviar en un arxiu PDF per correu electrònic a l’adreça: festivalmicroteatrecornella@gmail.com,amb les dades següents:
Nom de l’autor/a
Nom de la companyia o actors/actrius que representaran l’obra
Adreça postal de contacte
Correu electrònic de contacte
Telèfon de contacte
Currículum de l’autor/a i de la companyia: activitats realitzades, obres representades …

Les companyies seleccionades es comprometen a representar la seva obra al Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat, que es realitzarà els dies 21 i 22 d’octubre de 2017 a l’Auditori de Sant Ildefons.

Termini de presentació de propostes

El termini d’enviament de textos finalitzarà el diumenge 28 de maig de 2017 a les 23:59 h.

Incentius per a la presentació de propostes

Les vuit companyies seleccionades rebran una quantitat de 200€ com a incentiu i per ajudar en les possibles despeses per a la representació de les obres.

Selecció de les propostes

Una comissió artística realitzarà la selecció de les propostes rebudes, seguint criteris de valoració tals com qualitat artística, originalitat,…

Comunicació de les propostes seleccionades

A partir del 25 de juny de 2017 l’organització comunicarà les propostes seleccionades i es posarà en contacte amb les companyies seleccionades, per facilitar dies d’assaig i aspectes tècnics.
Les companyies seleccionades hauran de facilitar a l’organització el material de comunicació (sinopsi, fitxa artística i un mínim de 3 fotografies) com a màxim el dia 1 de juliol de 2017.

Programació del Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat

La programació oficial es publicarà al web: microcornellateatre.com el dia 1 de juliol de 2017.
El dissabte 21 actuaran quatre companyies i el diumenge 22 actuaran quatre companyies més, i també actuaran dues companyies convidades per l’organització.

Selecció de dues obres guanyadores

El Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat no és un concurs, no hi haurà jurat, serà el públic assistent qui votarà l’obra que més li hagi agradat, i les dues més votades seran les seleccionades per ser incloses en la programació de la SALA 2.CAT de l’Auditori de Cornellà de
Llobregat.
Sala 2.cat Auditori de Cornellà

Espai de representació

Auditori de Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat)
Un recinte nou totalment equipat, a tres minuts del metro de Sant Ildefons, de la Ronda de Dalt i de diverses línies d’autobús.
Auditori de Sant Ildefons

Contacte

Per a més informació es pot consultar la pàgina web microcornellateatre.com o contactar amb l’organització del festival a: festivalmicroteatrecornella@gmail.com