Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat

 

Web del Tercer Festival de microteatre de Cornellà de Llobregat:

 

TERCER FESTIVAL DE MICROTEATRE DE CORNELLÀ DE LLOBREGAT

PRESENTACIÓ: 15 d’octubre de 2019 a les 19:30 al castell de Cornellà

 

Més informació a la web del festival i al Facebook de Microcornellateatre

***********************************************

 

 

BASES REGULADORES PER A LA SELECCIÓ DE PROPOSTES PER PARTICIPAR AL FESTIVAL DE MICROTEATRE DE CORNELLA DE LLOBREGAT

Logo Micro Cornellà Teatre

 

Objecte

 

Obrir la convocatòria per a la presentació de propostes de creacions artístiques per a la tercera  edició del Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat.

 

El Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat vol promoure el teatre mitjançant una mostra de creacions artístiques, de diferents disciplines, que s’expressin en un període curt de temps i amb un nombre limitat d’actors o actrius. Té una periodicitat bianual i pretén ser un espai de gaudi artístic a la nostra ciutat i de referència al Baix Llobregat.

 

Característiques de les propostes

 

  • Temàtica lliure, que respecti els drets humans i no sigui ofensiu.
  • La peça ha de ser representada entre un i quatre actors/actrius i amb una durada de 15-25 minuts.
  • Les propostes presentades faran servir el mínim d’atrezzo, que serà aportat per les companyies participants i amb requeriments tècnics mínims o nuls. En ser seleccionades, les companyies rebran tota la documentació relativa als recursos tècnics de què disposa l’Auditori de Sant Ildefons.
  • Els textos estaran escrits en lletra Arial 12 i interliniat de 1,5 i s’hauran d’enviar en un arxiu PDF per correu electrònic a l’adreça: festivalmicroteatrecornella@gmail.com, amb les dades següents:

 

Nom de l’autor/a

Nom de la companyia o actors/actrius que representaran l’obra

Adreça postal de contacte

Correu electrònic de contacte

Telèfon de contacte

Currículum de l’autor/a i de la companyia: activitats realitzades, obres representades …

Material audiovisual (opcional)

 

Les companyies seleccionades es comprometen a representar la seva obra al Festival de  Microteatre de Cornellà de Llobregat, que es realitzarà els dies 19-20 octubre de 2019 a l’Auditori de Sant Ildefons.

 

Termini de presentació de propostes

 

El termini d’enviament de textos finalitzarà el divendres 31 de maig de 2019 a les 23:59 h.

 

Incentius per a la presentació de propostes

 

Les vuit companyies seleccionades rebran una quantitat de 200€ com a incentiu i per ajudar en les possibles despeses per a la representació de les obres.

 

Selecció de les propostes

 

Una comissió artística realitzarà la selecció de les propostes rebudes, seguint criteris de valoració com qualitat artística, originalitat, propostes inèdites…

 

Comunicació de les propostes seleccionades

 

A partir del 30 de juny de 2019 l’organització comunicarà les propostes seleccionades i es posarà en contacte amb les companyies seleccionades, per facilitar dies d’assaig i aspectes tècnics.

 

Les companyies seleccionades hauran de facilitar a l’organització el material de comunicació (sinopsi, fitxa artística i un mínim de 3 fotografies) com a màxim el dia 21 de juliol de 2019.

 

Programació Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat

 

La programació oficial es publicarà al web: microcornellateatre.com el dia 1 de setembre de 2019. Així com a l’acte oficial de presentació del Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat el dia 15 d’octubre de 2019 al castell de Cornellà.

El dissabte 19 actuaran quatre companyies i el diumenge 20 actuaran quatre companyies més, i també actuaran dues companyies convidades per l’organització.

 

Selecció de dues obres guanyadores

 

El Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat no és un concurs, no hi haurà jurat, serà el públic assistent qui votarà l’obra que més li hagi agradat, i les dues més votades seran les seleccionades per ser incloses en la programació de la SALA 2.CAT de l’Auditori de Cornellà de Llobregat.

 

http://www.auditoricornella.com/copia-de-sala2-cat

 

Les dues peces guanyadores es comprometen també a actuar en la presentació de l’edició del festival següent o en actes organitzats per Microcornellateatre. Aquestes representacions tindran un incentiu econòmic què es comunicarà a les companyies guanyadores.

 

Espai de representació

 

Auditori de Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat)

Un recinte nou totalment equipat, a tres minuts del metro de Sant Ildefons, de la Ronda de Dalt i de diverses línies d’autobús.

 

http://ajuntament.cornella.cat/directori/fitxa.aspx?idLLoc=493

 

Contacte

 

Per a més informació es pot consultar la pàgina web microcornellateatre.com o contactar amb l’organització del festival a festivalmicroteatrecornella@gmail.com