Untitled

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FESTIVAL D’ARTS ESCÈNIQUES. RAMÓN!!!. CÀPSULES L’H

25 maig 2018 @ 18:00

5€

 

Enguany formem part de la programació 2018 de les Càpsules de L’Hospitalet, amb RAMÓN!!!!.

Entenem per Càpsules espectacles de curta durada (15 minuts aproximadament), representats per entre 1 i 4 artistes, de proximitat, petit format i escenografia mínima i per a un grup de com a màxim 20 espectadors.

Aquest projecte té com a objectiu principal posar el fet escènic a l’abast de l’espectador, que potser no acostuma a anar a veure el “gran espectacle”, però que participa de la festa de les arts en petit format i amb curta durada.

 

Cóm funcionen les Càpsules?

Entenem per Càpsules espectacles de curta durada (15 minuts com a màxim), representats per entre 1 i 4 artistes, de proximitat, petit format i escenogra­fia mínima i per a un grup de com a màxim 20 espectadors.

Un cop assentades aquestes premisses, les Càpsules conformen un circuit entre 4 espais escollits per a l’ocasió en cada un dels quals es representen les peces escèniques simultàniament tantes vegades com grups de públic s’hagin creat (amb un màxim de quatre passis) i són els espectadors, conduits pels guies, els que es mouen d’espai en espai, d’escenari en escenari.

La durada de l’activitat, des que es posen les entrades a la venda fins que acaben els espectacles, és de 90 minuts aproximadament.

 

25 de maig de 2018

 

Més informació: http://www.capsuleslh.cat/

 

Mostra els detalls

Data:
25 maig 2018
Hora:
18:00
Cost:
5€