XVII Mostra nacional de teatre amateur de Pineda de Mar

Microcornellà Teatre va estar present el passat dissabte 27 d’abril a la mostra de teatre amateur que s’organitza des de fa disset anys a Pineda de Mar i que aquest any va homenatjar a Josep Rafecas fundador i peça important de la mostra , finat el passat mes de desembre.

En un horari nocturn, un grup de  persones va estar present a la representació de la peça T de microteatre, inspirada en l’obra del grup T de teatre, adaptada i dirigida per Montserrat Orozco Cees. Estructurada en diferents escenes com: Ai homes!, Ramón!, monòlegs de Sade i Don Juan i un duòleg de Valmont i Masoch….entre d’altres…

Es va dur a terme sota la supervisió tècnica de Marc Fort, aquesta obra ja representada en altres ocasions a Cornellà de Llobregat per l’entitat.

Com en ocasions anteriors el grup teatral estava format per: Mª José Torvisco, Montserrat Guimerà, Laura Orozco, Pilar Guimerà, Montserrat Orozco Cees i Jaume González Cuadrat.

Una peça que sempre està vigent encara que va ser escrita a mitjans dels noranta, doncs les petites diferències entre les dones i els homes provoquen irremeiablement tema de conversa i reflexió.

 

Iago