TOTES LES DONES al Castell de Cornellà

El passat 14 de març, en el marc incomparable del Castell de Cornellà, es va realitzar com a cloenda de l’exposició “Feminista havies de ser” la representació de la peça “Totes Les dones”. Un espectacle ideat i dirigit per Montserrat Orozco Cees, presidenta de l’entitat Microcornellà Teatre i interpretada pels rapsodes: Laura Orozco, M Carmen Ginés, Montserrat Orozco i Jaume González Cuadrat juntament amb les cantants: Susana Muñoz, Gemma Castells i a la guitarra Adrià Pérez.

Mitjançant textos i cançons de Rosalia de Castro, Gabriela Mistral, Maria Mercè Marçal, Alicia Keys, Cecilia i Rozalén entre d’altres . El públic amb més reflexos i sort va poder gaudir en viu de les dues representacions que es van representar al Castell. Pels menys afortunats, que malauradament van ser molts degut a l’actual situació que provoca les limitacions d’aforament, hi ha haver l’opció de veure-ho en streaming per l’Instragram del Museu Palau Mercader, amb més de 400 visualitzacions en un sol dia.

Tant des de l’ajuntament, verbalitzat per Sandra Rosas, tècnica de patrimoni, com des de l’entitat Microcornellà Teatre, la sensació sobre l’espectacle ha estat d’un rotund èxit i ha quedat palès un cop més que el públic vol gaudir d’espectacles i que la cultura és segura.

Iago