T de Microteatre. CORNELLAESCENA

El passat 13 de maig a les 19h Microcornellateatre va  estrenar per primer cop una obra de llarg format com a companyia. Es va representar a la Sala Ramón Romagosa de la ciutat dins la programació d’arts escèniques del departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà. Amb una sala gairebé plena, vam gaudir d’una peça teatral divertida i plena d’ironia.

T de Teatre decideix crear el seu segon espectacle gràcies a l’excel·lent acollida per part de públic i de crítica de Petits contes misògins.

Després d’ironitzar sobre la dona en el seu primer muntatge, tenien ganes de parlar dels homes.
Per parlar del sexe oposat, parteixen de creacions pròpies i d’alguns encàrrecs a quatre autors teatrals (Francesc Pereira, Ferran Verdés, Sergi Belbel i Benet i Jornet).

Les actrius i l’actor de la companyia Microcornellateatre recorden alguns passatges cèlebres de personatges llibertins (Don Juan de Molière, Valmont de Choderlos de Laclos, Masoch de Sacher-Masoch, Justine de Marquès de Sade) i es fiquen a la pell d’«ells» per fer una dissecció sense por del tema de les relacions amb els homes al nostre món actual .

Tot això en to irònic, àcid, directe i, per què no, amb un punt de tendresa. Parlen de les coses d’ells però sense ridiculitzar-los ni parodiar-los .

…SEXE, AMOR,RELACIONS DE PARELLA,EMPODERAMENT FEMENÍ….tot això és T de Microteatre.

En el 25è aniversari de la fundació de la companyia T de teatre, clau en el panorama teatral català, Microcornellateatre vol retre el seu particular homenatge a una de les seves peces més famoses.; amb 832 funcions i 339.500 espectadors…el repte és gran….

Fitxa artística:

Repartiment

Montse Guimerà

Mª José Torvisco

Laura Orozco Cees

Pilar Guimerà

Jaume González Cuadrat

Montserrat Orozco Cees

 

Adaptació i direcció

Montserrat Orozco Cees

 

Regidoria tècnica Microcornellateatre

Jonathan Ortiz

 

Producció executiva

Francesc Orozco Ruiz

 

Maquillatge i perruqueria

Peluqueria R.Matencio

 

Iago