Presentació ConText: concurs de dramatúrgia Ciutat de Cornellà

El passat 17 de gener es va presentar el concurs de dramatúrgia ConText Ciutat de Cornellà.  Un concurs de nova creació que ha vist la llum gràcies a la bona relació entre tres entitats de la nostra població: Catalònia teatre, Microcornellà teatre i Projecte Loc (PLOC) i amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Les entitats van estar representades per Gemma Rossell, Francesc Orozco i Ernesto Rincón que juntament amb Montserrat Orozco,  seran els coordinadors del concurs.

Fins el proper 31 de març es podran presentar els textos teatrals, estant disponibles les basses a les pàgines web de les tres entitats.

El jurat està format per: Laureà Palmer, director de l’Auditori de Cornellà i de la companyia Corenllà teatre; Laura Orozco monologuista i dramaturga; Ramon Montserrat gestor cultural i dramaturg; Bertus Companyó director i pedagog teatral i Montserrat Orozco actriu i presidenta de Microcornellà Teatre.

La seva resolució es donarà a conèixer a l’acte que es realitzarà al Castell de Cornellà el 18 de maig . Els dos textos seleccionats tindran un premi de 800 € cadascun i es portarà a terme la seva representació dins del teixit teatral de Cornellà de Llobregat al 2018.

critico

   Iago

 

 

 

 

*A l’imatge d’esquerra a dreta: Òscar Mestre (director de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà; Ernesto Rincón (PLOC), Gemma Rosell (Catalònia Teatre), Francesc Orozco i Montserrat Orozco (Microcornellateatre); tots quatre coordinadors del concurs i Anna Sàlvia (directora de la Biblioteca Marta Mata)