EL PERRO DEL HORTELANO . 2n Cicle de lectures dramatitzades a la Marta Mata. DIA MUNDIAL DEL TEATRE

El dilluns 12 de març a la Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata, vam poder assistir a la segona lectura dramatitzada de l’actual cicle què organitza l’entitat cornellanenca Microcornellateatre; un acte per cel.lebrar a la ciutat  el Dia Mundial del teatre què serà el proper 27 de març.

Aquesta lectura és una adaptació (i direcció) de Montserrat Orozco Cees del clàsic de Lope de Vega “El perro del hortelano” . En una mica més de 20 minuts van ser espectadors dels apropaments i distanciaments entre els tres personatges d’aquest triangle amorós format per Diana, Comptessa de Belflor, interpretada per Laura Orozco Cees, la seva criada Marcela i el seu secretari Teodoro, Ma José Torvisco i Jaume González Cuadrat respectivament.

Aquests embolic, están manegats per un personatge inventat per la directora per a  aquesta lectura, una Sybilla, a la què dóna veu Mari Carmen Ginés, què com si d’una titellaire es tractés, apropa i distancia els protagonistes.  Finalitzant amb un Happy End, en el què inclós la rebutjada Marcela trobará un nou amor a qui dirigir el seu amor.

 

criticoIago