MICRO-TA3.Intercanvi microteatral a Vilanova i la Geltrú

El Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú va acollir el dissabte 6 d’abril, la segona sessió de l’intercanvi microteatral que es va iniciar el 7 d’octubre de 2018 a l’Auditori de Sant Ildefons. En aquesta ocasió el grup amfitrió L’escotilló G.T. va representar dues micropeces: Intensa i Irracional de Sussana García Prieto, dirigida per Anna Cabanes i interpretada per Carles Serra i Carlos Lizalde, una peça de suspens, i la peça Si us plau de Marc Egea, dirigida per Carlos Lizalde i interpretada per Mònica Serret i Jose Rodríguez, tractant un problema d’actualitat.

Per la seva banda Microcornellà Teatre, entitat convidada, va interpretar dues peces de T de Teatre, adaptades i dirigides per Montserrat Orozco Cees. Les peces van ser: Ai homes!!! , on cinc dones: Montserrat Guimerà, Laura Orozco, Mª José Torvisco, Pilar Guimerà i Montserrat Orozco Cees parlen amb ironia dels homes i Don Juan, un monòleg del conegut personatge, interpretat per Jaume González Cuadrat.

Els tres passes del conjunt de peces es van representar en diferents indrets de l’edifici del Círcol Catòlic de Vilanova, apropant als grups de 25 persones el microteatre d’una manera diferent i trencant en certa manera la quarta paret.

Degut a l’èxit de l’experiència és molt probable que aquestes sinergies tornin a repetir-se.

 

Iago