LORCA SOMOS TODOS. Cicle de lectures dramatitzades “Els temps què no passa”

 

El passat 24 d’octubre a les set de la tarda es va realitzar la segona lectura dramatitzada del cicle de lectures dramatitzades a la xarxa de biblioteques municipals “El temps què no passa”

En aquesta ocasió la lectura va ser LORCA SOMOS TODOS. Una idea original, direcció i adaptació de Montserrat Orozco Cees. L’acompanyava a la interpretació la Laura Orozco Cees. La direcció i interpretació musical va anar a càrrec d’Adrià Pérez i la direcció i interpretació en dansa a càrrec d’Ona Alcaraz.

Fusió de poemes,peces teatrals, articles i reflexions de l’autor andalús per arribar a l’espectador mitjançant tots els sentits i amb diferents disciplines artístiques.

Viatge sentimental per l’extensa obra de l’escriptor, passant per totes les etapes artístiques i per totes les disciplines de Federico García Lorca.

Dansa contemporània amb peces musicals de Federico García Lorca, Camaron, Silvia Pérez Cruz cantant a Lorca.

Guitarra acústica amb peces musicades per Federico García Lorca, Joaquín Sabina ,flamenc arranjat per Paco de Lucía.

Dos Rapsodes: dos veus femenines interpretant l’autor de Granada.

Tots aquests van ser els ingredients per a un vespre màgic. Amb la sala plena de gom a  gom…vam gaudir de l’univers lorquià tots els allà presents. Sensibilitat a flor de pell en una sala amb un cor bategant junt per la música, la dansa i la paraula.

Sens dubte…una lectura què ha de caminar molt més per crear moments tant màgics com el viscut dimecres al  vespre.

Màgia, poesia, dansa, teatre, música, veus….SENSIBILITAT  en estat pur de la mà de Federico García Lorca en l’any commemoratiu del gran escriptor andalús.

 

Iago