Lliurament de premis ConText , concurs de dramatúrgia Ciutat de Cornellà

El passat 18 de maig va tenir lloc al Castell de Cornellà l’acte de lliurament de premis del concurs de dramatúrgia ConText Ciutat de Cornellà.

Amb la presència de l’Alcalde de Cornellà, Antonio Balmón i de la regidora de Cultura del consistori, Rocío García; l’acte va ser força multitudinari.

Després d’unes paraules del portaveu del jurat, Ramón Montserrat, i de la regidora de cultura i tinent d’alcalde, Rocío García, va iniciar-se el lliurament de diplomes i premis.

En lliurar el premi de microteatre per part de Rocío García i el de teatre per part d’en Antonio Balmón;va donar par a l’alcalde què va fer el tancament de l’acte.

Van assitir els membres del jurat: Laureà Palmer, Ramón Montserrat, Laura Orozco i Montse Orozco. Bertus Companyó va excusar la seva assitència per problemes de salut. Amb els finalistes i els guanyadors ben atents a la decisió del jurat, l’acte va ser presentat per Montse Orozco i es va acabar tot brindant amb una copa de cava en honor als dramaturgs i dramaturgues participants en aquesta primera edició.

Els assistents a l’acte éren de la vida cultural, política i teatral cornellanenca, així com l’artista creadora del trofeu del premi, na Pilar Guimerà.

Un acte per cel.lebrar la cultura, la literatura i el teatre en un marc incomparable, patrimoni històric de la ciutat.