Jornada de l’art i la creativitat

El 21 d’abril es va celebrar a Cornellà de Llobregat la Jornada de l’art i la creativitat, organitzat pel Gabinet Tècnic d’Innovació Urbana, de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat , on van participar les entitats de la vila.
En l’escenari de les arts escèniques que estava emplaçat al carrer Ramoneda, l’entitat Microcornellà Teatre va recrear un concurs amb proves relacionades amb el teatre, des de les 19 fins les 21 hores. Entre el públic, es va escollir a quatre concursants: l’Antonia, la Isabel, la Izarbe i l’Alfons que enfrontats en dos equips capitanejats per la Laura Orozco i el Jaume González (membres de l’entitat) havien d’anar superant les proves que la presentadora del concurs Amanda Llobregat (interpretada per la Montserrat Orozco,també de l’entitat) els hi anava llegint. Tot això amb l’ajuda de l’equip tècnic i la Mame Martínez, component també de Microcornellà Teatre.
Des de l’entitat fem un balanç positiu de les dues hores que va durar el concurs teatralitzat, per l’entusiasme que el públic va transmetre i l’alegria dels concursants que van guanyar entrades dobles, amb passi a camerinos per assistir a l’Auditori de Sant Ildefons a veure els dies 21 i 22 d’octubre de 2017 el Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat.

Al nostre Facebook podeu veure vídeos de la jornada i  l’entrevista què el Citilab li va fer a la presidenta de l’entitat.

critico

  Iago