II Festival de Microteatre de Cornellà de Llobregat

                                                                                                    

El 21 i 22 d’octubre es va cel.lebrar  el segon Festival de Microteatre a la nostra ciutat organitzat per l’entitat de Microcornellà Teatre. Amb el suport de l’ajuntament es va poder gaudir de deu espectàcles de gran qualitat, participant vuit d’ells en una cordial competició en que el públic assistent va ser l’encarregat de decidir quines dues obres eren les seves preferides. El dissabte va guanyar la companyia Agossarats amb la peça Ja el trucarem i el diumenge la companyia Mireia Rey amb Flores secas. En aquest ocasió tancaven cada dia una companyia convidada, sent el primer dia Titan Teatre amb Nas vermell (text guanyador de ConText) i Improacatomba el segon amb, com el nom indica, una improvització creada en el moment pel públic assistent.  Pel tancament del festival vam comptar amb la pressència de l’alcade Antonio Balmón que amb unes paraules va fer la cloenda.

Durant els dos dies hi ha haver un stand de l’associació espanyola contra el càncer que recollia les donacions que voluntariament donava el públic assistent. En paraules de la directora del festival, Montserrat Orozco Cees i el seu equip, ” Estem molt contents de com ha anat aquest segon festival en el que la qualitat era molt alta ”

L’actriu Judith Fuster en el seu personatge d’Estela Marinera va conduir l’acte que donarà pas a que les dues companyies guanyadores interpretin les seves peces a la Sala2.Cat i al castell de Cornellà durant el proper any.

 

 

critico

Iago