Exposició fotogràfica “Rere les bambolines”

El vuit de juliol es va inaugurar a la Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata l’exposició de fotografia Rere les bambolines, realitzada per Jaume González Cuadrat.

Aquesta exposició mostra moments que pertanyen a la intimitat del teatre però que són part important del seu procés. El període escollit, ha estat una any de l’entitat Microcornellateatre i gràcies a la complicitat que hi ha entre l’autor de les imatges i les actrius, actors i músics, ha estat possible captar instants distesos que normalment queden amagats al públic.

Excepte una imatge en color que és l’única digital, la resta han estat realitzades en blanc i negre analògicament, per confrontar en un temps que prima la immediatesa, el procés del revelat i positivat de les imatges, un procés pausat com ho és la gestació d’una representació.

Aquesta exposició, és un primer acte per part de l’entitat que el proper any celebra els seus cinc anys de vida. Com diu la seva presidenta i comissaria de l’exposició Montserrat Orozco Cees: Esperem que podeu copsar l’essència del què som amb aquestes fotografies: amor i teatre, cultura i amor, sobretot amor pel què fem!

L’exposició es pot veure del 8 al 22 de juliol de 2019 a la Sala Titan.

Iago