¡En Gloria estés! Edició Sant Jordi 2019

Aquest dimecres 24 d’abril, Microcornellàteatre es va traslladar a Biblioteca Mercè Rodoreda per representar la seva peça En Gloria estés!.

A les 17:30 i dins del marc d’espectacles i activitats organitzats a la població veïna, Sant Joan Despí, per celebrar la Diada de Sant Jordi, un nodrit grup d’espectadors va poder gaudir de la peça ideada i dirigida per Montserrat Orozco Cees.

Durant quaranta minuts, Laura Orozco, Montserrat Guimerà, Jaume González Cuadrat i la pròpia directora, acompanyats a la guitarra per Adrià Pérez que també va cantar cançons molt adients  a les paraules de Gloria Fuertes, com és el cas de Canto a la libertad de José Antonio Labordeta i que molts dels presents van tararejar. En la part tècnica es trobava MªCarmen Ginés, comprovant que tot es desenvolupés correctament.

Després de bona acollida per part del públic i del departament de la gent gran de l’Ajuntament de  Sant Joan Despí,  Microcornellà Teatre va ser convidat a presentar un nou espectacle de cara a l’any vinent. Un repte que l’entitat accepta encantada.

 

Iago