Dia mundial del Teatre 2023

El passat 27 de març a les 19h al pati del Castell de Cornellà es va conmemorar el Dia mundial del teatre a Cornellà. La nostra presidenta, Montserrat Orozco Cees, va ser l’encarregada de presentar i coordinar l’acte.

Amb un convidat de luxe, Miquel Simó,actor d’ImproBarcelona, l’acte va començar amb una xerrada/entrevista amb l’actor per part de la Montserrat Orozco. Parlant de la professió van passar una estona ben entretinguda. A continuació, l’ambaixador d’enguany, per primer cop el manifest del Dia mundial del Teatre va a càrrec d’una personalitat del món de les arts escèniques de la ciutat, Ignasi Guasch, actor i director de Factoria SI, va llegir el manifest què havia escrit per a l’ocasió. Manifest ple de crítica, sensibilitat i amor per la professió. L’acte va finalitzar amb el concert de Teatre musical de la mà de Susana Muñoz i Òscar García. Una cirereta per al pastís què va ser el vespre, amb un pati ple de persones amants del teatre i la cultura.

El cartell de l’edició d’enguany va anar a càrrec de Laura Orozco Cees, artista cornellanenca. D’aquesta manera i amb tots els convidats a l’acte ( cornellanencs i vinculats a la ciutat) es reivindica també la “marca Cornellà”.

Esperem la cel.lebració de l’any vinent!!!