Cultura en temps de confinament I: Festes Majors 2020

Durant aquestes setmanes què hem estat confinats, en diferents fases de desecalada…la cultura no s’ha aturat. La cultura ens ha permès evadir-nos, riure, emocionar-nos…

Nosaltres hem fet una humil contribució a la cultura en confinament en temps de Festa Major.

Primerament vam participar a la Festa Major de la nostra ciutat, Cornellà de Llobregat. En el Corpus 2020, vam participar amb l’obra de teatre “Mai t’oiblidaré”. Es va fer el 13 de juny de 2020 a les 21:30h.

L’obra de teatre “Mai t’oblidaré”, creació pròpia i original de Laura Orozco Cees , amb Marta García Gin i Mari Carme Carbó es va gaudir per la Festa Major de Cornellà de Llobregat. Enguany un dels eixos de la festa és l’esperança, el record i l’homenatge…amb “Mai t’oblidaré” es va sentir què esperança i amor poden creuar totes les muntanyes possibles.

A les nostres xarxes socials:

Instagram: @microcornellateatre
Facebook: Microcornellateatre
Canal de Youtube: Microcornella Teatre


Es va repdoduïr la gravació de la representació feta a l’Auditori de Cornellà un any abans. Una nit de dissabte de juny plena de teatre i molta emoció.

En segon lloc, vam participal a la Festa Major de la Colònia Güell, població veïna a la nostra; amb l’obra de teatre “T de Microteatre”. Va ser el dissabte 20 de juny a les 19:30 hores a les xarxes socials de l’organització de la Festa Major.

Amb aquesta peça de teatre recordem alguns passatges cèlebres de personatges llibertins (Don Juan de Molière, Valmont de Choderlos de Laclos, Masoch de Sacher-Masoch, Justine de Marquès de Sade) i ens fiquem a la pell d’«ells» per fer una dissecció sense por del tema de les relacions amb els homes al nostre món actual .
Tot això en to irònic, àcid, directe i, per què no, amb un punt de tendresa. Parlar de les coses d’ells però sense ridiculitzar-los ni parodiar-los .

…SEXE, AMOR,RELACIONS DE PARELLA,EMPODERAMENT FEMENÍ….tot això és T de Microteatre. Peça estrenada a la programació del Cornellàescena del Departament de Cultura de Cornellà de Llobregat

Amb la direcció i adaptació: Montserrat Orozco Cees; i la interpretació de : Ma José Torvisco, Pilar Guimerà, Jaume González, Laura Orozco, Montse Guimerà,, Montserrat Orozco Cees. Es va pdoer veure la gravació de la representació feta a l’Auditori de Cornellà.


Culura, Festa Major, emocions, teatre…UN PRIVILEGI HAVER PARTICIPAT!!!!