CARTES DE TERESA . 2n Cicle de lectura dramatitzades a la Xarxa de Biblioteques municipals

El passat 29 d’octubre a les 19h vam poder gaudir de les paraules, les reflexions i les cartes tan actuals i punyents de Teresa Pàmies, periodista, escriptora i activista de la què se cel·lebra el seu centenari enguany.

Durant 45 minuts la veu d’aquesta gran dona va estar representada per l’actriu Elena Alcalde, què va dramatitzar les cartes què durant moltes temporades Teresa Pàmies va escriure per al programa radiofònic què compartia amb Josep Cuní.

En aquesta aventura de 45 minuts , li va acompanyar, Marta García, músic ple de sensibilitat què va interpretar les cançons què la mateixa Pàmies va triar en el seu moment per al programa de ràdio.

Durant una estona, els allà presents, vam gaudir, pensar i emocinar amb les paraules d’una dona què va escriure fa uns 30 anys i què están ben i ben vigents. Música i paraula unides en una lectura dramatitzada.

L’adaptació i direcció de la lectura dramatitzada va anar a càrrec de Montserrat Orozco Cees; què s’ha basat en el recull “Coses de la vida a ritme de bolero” de l’escriptora Teresa Pàmies.

Una lectura per reflexionar i reivindicar l’activisme d’una gran dona.

Iago