ATÒMICA. Primer intercanvi microteatral

 

El diumenge set d’octubre es va poder veure a l’Auditori de Sant Ildefons la primera part de l’espectacle Atòmica, ideat per Montserrat Orozco Cees, presidenta de l’entitat Microcornellateatre.

Aquest espectacle va consistir en la representació de quatre peces de micro teatre, dues de l’entitat de la nostra ciutat Microcornellateatre “Justine” i “Ai homes” i dues més “Com el que no vol la cosa” i “Una bona advocada” de Escotilló grup de teatre, entitat de Vilanova i la Geltrú que ha estat convidada a Cornellà en aquesta primera part però que farà d’amfitriona el sis d’abril de l’any vinent quan es representi la segona part a la seva població.

La singularitat d’aquest espectacle està en que les peces s’han mostrat en diferents llocs de l’auditori, de manera que els espectadors han estat conduits a un dels magatzems de l’auditori, a l’entrada d’artistes, sobre l’escenari i a platea però amb les actrius de la peça també assegudes amb ells. D’aquesta manera a banda de veure les obres en llocs o de manera poc usual, també tenien les actrius i actors a tocar de la mà.

Degut a la bona acollida dels espectadors que volien assistir, dels dos passis inicials que hi havia a les set i les vuit del vespre, es va haver de fer un tercer per que ningú es quedés sense poder assistir-hi. Estem convençuts que l’espectacle de Vilanova, amb peces diferents, tindrà tan bona acollida com a la nostra ciutat

 

Iago