ART IlDEFONS: Segona edició

 

 

 

El passat 12 d’octubre de 2017 es va cel.lebrar la segona edició d’Art Ildefons a l’auditori de Sant Ildefons de la nostra ciutat. En aquesta segona edició vam poder gaudir de diverses disciplines artístiques d’entitats i artistes del barri. El presentador Fran Gil, actor de la nostra ciutat, va donar pas a les diferents actuacions. Tot això sota la coordinació de Bartolomé Morales, director del Centre Cívic Sant Ildefons, i Enrique Vanacloy, regidor de districte de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitzador de l’acte.

L’entitat Microcornellà Teatre va participar amb una peça de microteatre basada en la coneguda obra “Homes” de T de Teatre, en aquest cas l’escena  “Ramon” icònica de la companyia catalana. Aquesta vegada la directora artística Montserrat Orozco Cees va donar el seu toc a la peça fent  que Ramón estigués interpretat per Jaume González Cuadrat que havia de donar la rèplica a quatre actrius de la nostra ciutat: Laura Orozco Cees, Maria José Torvisco, Montserrat Guimerà i Pilar Guimerà.

Les sinergies que van agermanar els diferents espectacles van fer vibrar al públic i als mateixos intèrprets. Una nova ocasió per passar una bona estona, per desconectar de la realitat que ens envolta i gaudint de l’art de la ciutat.

 

Iagocritico