AMB VEU DE DONA.3r Cicle de Lectures dramatitzades a la Marta Mata. Especial DIA DE LA DONA 8M

El dimarts 5 de març, en el marc d’activitats que es proposaven a Cornellà de Llobregat amb motiu de la celebració del 8 de març, dia de la dona.

L’entitat MicrocornellàTeatre dintre del seu tercer cicle de lectures dramatitzades, va voler aportar el seu granet de sorra amb l’espectacle Amb veu de dona, una idea original d’Adrià Pérez, músic de Cornellà, que va desenvolupar juntament amb Montserrat Orozco Cees, presidenta de l’entitat. El primer ocupant-se de la part musical a quatre mans amb Marta García i la segona amb la dramatúrgia, utilitzant a part de la seva veu les de la Laura Orozco, Jaume González Cuadrat i David Chaure.

Així durant tres quarts d’hora es van escoltar textos d’Estel Solé, Séneca Falls, Gloria Fuertes o Oprah Winfrey i cançons de Bebe, Antonio Vega, Rozalen i José Agustín Goytisolo entre d’altres. En aquesta ocasió la part tècnica va ser duta a terme per Rosa Carro.

Un cop més, quedà palesa per la nombrosa quantitat de públic, que hi ha gran interès per la cultura i les reivindicacions en les seves diferents facetes, sent la biblioteca Marta Mata amb la seva complicitat i instal·lacions, un magnífic embolcall on dur-les a terme.

 

Iago